Onze visie

Als je met ons meegaat naar Vlieland, dan heb je de wens jezelf te heroriënteren op je loopbaan. Toch maak je met ons geen loopbaanreis, maar een persoonlijk leiderschapsreis. En dat is niet voor niets.

Je kunt op veel manieren met je loopbaanvraagstuk aan de slag gaan. Wij zijn er echter van overtuigd dat je pas gegarandeerd succes hebt als je je persoonlijkheid leidend maakt in je professie en carrière. Daar gaat persoonlijk leiderschap over. Sterker nog, persoonlijk leiderschap gaat erover je persoonlijkheid leidend te laten zijn in je leven. Het leven waarin jouw werk een onderdeel is.

Onze aanpak tijdens de vierdaagse reis is gebaseerd op vier waarden. Vier waarden die wij de WadWerkt Waarden genoemd hebben. Vier waarden die ook in het dagelijks leven zullen helpen om de regie op je leven te kunnen blijven pakken.

onze visie

Tijd voor jezelf

Neem met regelmaat tijd voor jezelf. En neem daarbij zoveel mogelijk afstand van je dagelijkse routine. Probeer daarbij ook jezelf eens geen doelen op te leggen. Gewoon even niets moeten.

Hoofd èn hart

Wees alert op een gezonde balans tussen hoofd en hart. Onze ratio draait de hele dag op volle toeren. Herken je dat? Zoek jouw manier om je ratio zo nu en dan uit te zetten en je te concentreren op jezelf. Op hoe jij je (fysiek) voelt. Dat kan met bijvoorbeeld sport, meditatie en mindfull activiteiten.

De kracht van de natuur

Maak gebruik van de kracht van de natuur. Een simpele wandeling in het bos of in de duinen brengt je meer positiviteit, meer creativiteit en meer focus.

Balans werk-privé-vitaliteit

Zorg voor een goede balans werk, privé EN vitaliteit. Beperk de balans niet tot alleen werk en privé, maar zorg dus ook goed voor een goede fysieke en mentale gezondheid.