Kies jij voor het jaarprogramma of de losse module(s)?

Kies jij voor het jaarprogramma of de losse module(s)?

Klik op de rondjes voor meer informatie

Doe je mee?

Vul het onderstaande / naastgelegen formulier in, dan nemen wij snel contact met je op.

Wad Werkt met

Anita Pijnappels

Voor zowel persoonlijke- als ook beroepsmatige groei heb ik de afgelopen jaren zelf de balans bewust opgezocht. Dat heeft mij geholpen moeilijke maar belangrijke besluiten te nemen.

We staan je graag ter woord als je vragen hebt. Je kunt mij bellen op +31 (0)6 43 12 80 67 of vul het formulier in op deze pagina.

Eric Doornik

Mijn uitgangspunt is ‘Oké zijn als kompas. Het kan en je mág’. Professionals die zijn vergeten wat zij ook al weer in de wereld wilden zetten, moedig ik aan om het beste uit zichzelf te halen.

We staan je graag ter woord als je vragen hebt. Je kunt mij bellen op +31 (0)6 26 99 99 27 of vul het formulier in op deze pagina

Bedrijven die u voor gingen

Referenties

Een greep uit gedeelde ervaringen van Wadwerkt deelnemers

“De persoonlijk leiderschapsreis van WadWerkt is een reis die ik iedereen kan aanraden! In een intieme, veilige sfeer, ver van de dagelijkse bezigheden, leer je meer over jezelf. Wat zijn je sterke punten, wat zijn je valkuilen? De coaches bieden de juiste oefeningen en tools aan om hiermee aan de slag te gaan en om voor jezelf duidelijk te krijgen, waar je wensen en verlangens liggen. Om je vervolgens te helpen hoe je hier naar toe kunt werken. Je leert hoe je je eigen persoonlijkheid leidend kunt maken in de keuzes die je maakt. Deze bijzondere reis, naar het prachtige eiland Vlieland heeft mij waardevolle, ik durf zelfs te zeggen levensveranderende, inzichten gegeven. Anita en Eric bedankt!”

“WadWerkt heeft rust en overzicht geboden en een startpunt om van daaruit verder na te denken. Perfecte guidance door Eric en Anita. Zij bieden wel begeleiding in de zoektocht, maar lieten het verdere succes toch echt bewust bij mijzelf. De pyramide en het businessmodel zijn prima manieren om zaken weer te geven. Ze zijn echter niet minder waardevol dan de stiltemomenten en de momenten om zelfstandig na te denken.” – Bart Abeling (Change- en Interimmanager)

WadWerkt wérkt! Je komt écht tot de kern. Dat komt omdat alles klopt: de inhoud van het programma, de uitstekende begeleiding van Eric en Anita en de prachtige omgeving. Daardoor groei je als persoon, zonder dat het zweverig wordt. Ik gun iedereen deze ervaring!”

“De ideale combi tussen in- en ontspanning om te komen tot je persoonlijke missie. Het was een geweldige leiderschapsreis. Ik had niet durven hopen dat deze 4 dagen me zo’n positieve kijk konden meegeven.”

“Anita en Eric brengen een gevarieerd programma. In groepsvorm, maar ook met ruimte om één op één apart te sparren. Met het stellen van goede vragen helpen ze je om zelf tot het antwoord te komen. Vol zelfvertrouwen ga ik een nieuwe fase in mijn leven in na 30 jaar werken. Ik vertrouw op mezelf: elke keuze is goed. Dit gaat me helpen, wat er ook gebeurt.

“Door de ondernomen stappen tijdens deze dagen heb ik richting gekregen, inzicht in mezelf en in mijn omgeving met als eindresultaat helder welke stappen ik ga ondernemen. Het Canvas Business Model, het Gallup Assessment en de voorgehouden spiegel door zowel de andere deelnemers als begeleiding. Ik ben klaar en in staat om verder te kijken naar de toekomst. Dank Anita en Eric voor het samen doorlopen van deze reis.”