Over Eric

“Mijn uitgangspunt is ‘Oké zijn als kompas. Het kan en je mág’. Professionals die zijn vergeten wat zij ook al weer in de wereld wilden zetten, moedig ik aan om het beste uit zichzelf te halen. Dit kan alleen als je zonder belemmeringen jouw talenten durft te delen. Bij mijn coaching houd ik rekening met drie uitgangspunten: slaap goed, doe je best en heb lol. Om vertrouwen te creëren, energie los te maken en je stevig durven voelen.

Als executive coach hebben klanten, en bovenal ik zelf, ervaren dat deze drie uitgangspunten universeel zijn. En dat vind ik mooi. Omdat het laat zien dat wij allemaal mens zijn.

Coaching is geen doel op zich. Mijn begeleiding is een middel om een volgende stap te maken in jouw persoonlijke ontwikkeling.”

 

Wil je meer weten over persoonlijke coaching door Eric?

Over Anita

“Mijn drijfveer is om mensen te helpen weer in verbinding te komen met zichzelf. De wereld waarin wij leven doet een nadrukkelijk en continu beroep op de ratio. Daar zijn we gemiddeld genomen daarom erg goed in geworden. Maar helaas zijn we er daarmee ook goed in geworden om onszelf uit het oog te verliezen. Op het moment dat we vastlopen of voor levenskeuzes staan, blijkt dat we vooral geholpen zijn als we die ratio wat durven loslaten.
In ons ratio vinden we dergelijke antwoorden namelijk niet. Als ratio en gevoel weer in balans zijn, kunnen we de regie weer pakken. Ik spreek en werk uit ervaring. Voor zowel persoonlijke- als beroepsmatige groei heb ik de afgelopen jaren zelf de balans bewust opgezocht. Dat heeft mij geholpen moeilijke maar belangrijke besluiten te nemen. Ik heb na ruim 20 jaar mijn baan opgezegd en mijn eigen bedrijf gestart. Ik help organisaties en teams in ontwikkeling. En ik werk als personal coach.”

Ingeschreven bij Nobco | Gecertificeerd MBTI coach en trainer

Wil je meer weten over persoonlijke coaching door Anita?