Persoonlijk leiderschapsreis

Onze persoonlijk leiderschapsreis is gestoeld op onze vier waarden.

 • Tijd voor jezelf

 • Ruimte nemen om van je hoofd naar je hart te gaan

 • De kracht van de natuur ervaren

 • Meer balans ervaren

Deze vier waarden komen allemaal samen op Vlieland. Dit mooie eiland biedt een uitstekende gelegenheid om deze vier waarden ten volle te ervaren.

Schrijf je in

Gedurende de vier dagen combineren wij kennis, workshops, reflectie en individuele aandacht. Er zijn voldoende momenten voor jezelf. En momenten met elkaar. Waarbij wij veelvuldig kunnen genieten van de natuur van Vlieland. Tijdens deze dagen maak jij jouw reis:

 • van ‘Hier sta ik’

 • naar ‘Dit ben ik’

 • om via ‘Dit wil ik’

 • uit te komen bij ‘Dit doe ik’

Je onderneemt deze reis, omdat je een volgende stap wil maken. Wad Werkt helpt jou hierbij. Na vier dagen heb je helder hebt wat echt belangrijk voor je is. Hierdoor heb je een duidelijke richting voor ogen. Nu kan je jouw vervolgstappen concreet maken. En daar ben je inmiddels in deze vier dagen al mee gestart. Een belangrijk effect is dat je weer weet hoe jij jezelf in balans houdt.

Wadwerkt helpt

Schrijf je nu in!

 • een 4-daagse persoonlijke leiderschapsreis op Vlieland met maximaal 10 deelnemers

 • met een programma dat bestaat uit workshops, training, individuele coaching, reflectie en duinwandelingen

 • met aandacht voor alle onderdelen van de balans werk-privé-vitaliteit

 • je gaat naar huis met je eigen Canvas Business Model You en je weet welke volgende stappen te zetten

 • €3.500 per persoon. Inclusief bootreis, hotelovernachting (individuele kamer), wellness, maaltijden, koffie en thee

 • Data:

  • 18 tot en met 21 juni 2024
  • 5 tot en met 8 november 2024

   

Onze fotogalerij

Schrijf je in via dit formulier

Of heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op. Dit kan door een email te sturen naar of te bellen met:

anita@wadwerktvoorjou.nl
Mobiel Anita
+31 (0)6 43 12 80 67

eric@wadwerktvoorjou.nl
Mobiel Eric
+31 (0)6 26 99 99 27

Referenties

Een greep uit gedeelde ervaringen van WadWerkt deelnemers

“De persoonlijk leiderschapsreis van WadWerkt is een reis die ik iedereen kan aanraden! In een intieme, veilige sfeer, ver van de dagelijkse bezigheden, leer je meer over jezelf. Wat zijn je sterke punten, wat zijn je valkuilen? De coaches bieden de juiste oefeningen en tools aan om hiermee aan de slag te gaan en om voor jezelf duidelijk te krijgen, waar je wensen en verlangens liggen. Om je vervolgens te helpen hoe je hier naar toe kunt werken. Je leert hoe je je eigen persoonlijkheid leidend kunt maken in de keuzes die je maakt. Deze bijzondere reis, naar het prachtige eiland Vlieland heeft mij waardevolle, ik durf zelfs te zeggen levensveranderende, inzichten gegeven. Anita en Eric bedankt!

“WadWerkt heeft rust en overzicht geboden en een startpunt om van daaruit verder na te denken. Perfecte guidance door Eric en Anita. Zij bieden wel begeleiding in de zoektocht, maar lieten het verdere succes toch echt bewust bij mijzelf. De pyramide en het businessmodel zijn prima manieren om zaken weer te geven. Ze zijn echter niet minder waardevol dan de stiltemomenten en de momenten om zelfstandig na te denken.” – Bart Abeling (Change- en Interimmanager)

WadWerkt wérkt! Je komt écht tot de kern. Dat komt omdat alles klopt: de inhoud van het programma, de uitstekende begeleiding van Eric en Anita en de prachtige omgeving. Daardoor groei je als persoon, zonder dat het zweverig wordt. Ik gun iedereen deze ervaring!”

“De ideale combi tussen in- en ontspanning om te komen tot je persoonlijke missie. Het was een geweldige leiderschapsreis. Ik had niet durven hopen dat deze 4 dagen me zo’n positieve kijk konden meegeven.”

“Anita en Eric brengen een gevarieerd programma. In groepsvorm, maar ook met ruimte om één op één apart te sparren. Met het stellen van goede vragen helpen ze je om zelf tot het antwoord te komen. Vol zelfvertrouwen ga ik een nieuwe fase in mijn leven in na 30 jaar werken. Ik vertrouw op mezelf: elke keuze is goed. Dit gaat me helpen, wat er ook gebeurt.

“Door de ondernomen stappen tijdens deze dagen heb ik richting gekregen, inzicht in mezelf en in mijn omgeving met als eindresultaat helder welke stappen ik ga ondernemen. Het Canvas Business Model, het Gallup Assessment en de voorgehouden spiegel door zowel de andere deelnemers als begeleiding. Ik ben klaar en in staat om verder te kijken naar de toekomst. Dank Anita en Eric voor het samen doorlopen van deze reis.”