Wat een week, zeg. Enerzijds scoorde Nederland een fantastische top vijf positie in de lijst van meest gelukkige landen. En anderzijds leek deze week de ontevredenheid boventoon te voeren.  En niet zo’n beetje ook: een terroristische aanslag in Utrecht en het FVD wat vanuit ‘niets’ furore maakt in de Provinciale Staten Verkiezingen. Hoe goed we het ook hebben, angst lijkt te regeren.

De aanslag in Utrecht maakte de stad maandag tot een stille spookstad. Unheimlich zat ik op dat moment in het voorjaarszonnetje in een lunchafspraak aan de Croeselaan. Een rare en overweldigende gewaarwording.
En twee dagen later het theatrale ‘overwinnings’ optreden van Thierry Baudet. Met uitspraken die er niet om liegen. En al net zo theatraal en uitbundig zijn de reacties van fans die hem letterlijk en figuurlijk op een voetstuk zetten.
Los van de vraag of dìt nou de manier is: we willen blijkbaar anders (als in: nòg beter).

Nog beter willen, daar is in feite niks mis mee. Zeker niet als je daarbij naar jezèlf kijkt. Wat wil ik precies? Wat houdt mij tegen? Waar liggen mijn krachten?  En geloof me, we leven in een tijdperk waarin we al steeds meer aan continue zelfverbetering doen. Waarin ook veel wordt aangeboden om je daarbij te ondersteunen.

Dus neem het heft in eigen handen. Kijk eens naar jezelf. Ècht kijken. Ben je in balans? Hoe staat het ervoor met je energielevel? Heb je het idee dat je werk-privé invulling beter moet kunnen?
En wil je daar iets aan doen? Met de Persoonlijk Leiderschapsreis van WadWerkt ga je aan de slag met jezelf en je loopbaan.

Tip: volg onze gratis workshop ‘Persoonlijke missie: wat levert het je op en hoe vind je de jouwe?’. Klik hier om je aan te melden!